Store is loading
djeca trebaju naučiti kako, a ne što misliti.

EDUKACIJE

Ako se stalno borite s djetetom oko pisanja zadaće, učenja ili čitanja lektire ili ako imate osjećaj da se vaše dijete ne može koncentrirati ili ne zna otkud početi, plaši se škole ili jednostavno u školi nije sretno na pravom ste mjestu.

Uskoro će ovdje biti dostupan online program za sve one kojima je potrebno više podrške i znanja u tome da im djeca budu uspješnija i sretnija u školi, a roditelji manje opterećeni školskim problemima. Sastoji se od 6 velikih tema, sa snimljenim i pisanim materijalima koji će vam biti stalno dostupni online. Kako bi bili stalno u toku s novostima i saznali više, možete se prijaviti na besplatne novosti, koje vam stižu putem e-maila.

KONZULTACIJE

Ako više volite komunikaciju jedan na jedan i želite da vam pomognem riješiti probleme kroz individualne konzultacije, kliknite ispod kako bih vas mogla kontaktirati s više informacija.

ŠTO O CLIO KAŽU KUPCI?

Bok, dobili smo paketić! Sve je tako prekrasno! Hvala Vam što ste personalizirali tekst za našu djevojčicu, Zagorka će visiti nad njenim krevetom, a nadam se da će joj ona i njeni snažni likovi biti uzor!

Helena H.

ŠTO O CLIO KAŽU KUPCI?

Stigle su ilustracije! Divne su, nadmašile su sva moja očekivanja! Kvalitetan papir, lijepo odrađene, upakirane, sa stilom...Ma nemam riječi. Sama kutija odaje da je nešto stvarno kvalitetno i da se netko zaista potrudio. Svaka čast! Hvala na popustu, svakako ću opet naručiti kada bude prilika! Hvala od srca!

Ivana D.