Ja sam Angela Bralić, magistra edukacije i profesorica povijesti i književnosti i vodim mali obrt za edukaciju koji pomaže roditeljima da se osjećaju opuštenije, sigurnije i manje opterećeno dok pomažu svojoj djeci sa školom i učenjem jer će točno znati što se događa u glavi djeteta dok uči i dok razgovaraju o učenju i osnažuje djecu razvojem vještina učenja kako bi bili uspješniji u suočavanju s izazovima sa školom i učenjem.

škola i učenje
škola i učenje

Pomoć sa školom i učenjem

Pristup koji obuhvaća emotivni i intelektualni razvoj djece

Ako sada ovo čitate, vjerojatno ste se u nekom trenutku osjećali frustrirano ili nemoćno u borbi s problemima školskog sustava. U tome niste sami, sve više roditelja zapravo nije sigurno kako bi pristupilo školskim izazovima i kako zaista pomoći djetetu da ostvari svoje potencijale.

kako pomoci djetetu s pisanjem zadaće
kako pomoci djetetu s pisanjem zadaće

Svijet u kojemu naša djeca odrastaju doživljava ubrzane promjene kojima se škole pokušavaju prilagoditi. Ponekad im to ide uspješnije, a ponekad manje uspješno, zbog čega postaje sve jasnije da je mnogoj djeci (i roditeljima) u tom procesu potrebna dodatna pomoć.

Sve više djece doživljava ljutnju i bespomoćnost kada se suočava sa školskim izazovima, ne zato što nisu sposobni savladati školske izazove, nego zato što ih nitko nije poučio vještinama kojima se to čini. Zato sam pokrenula svoj obrt za edukaciju i savjetovanje, da vam pokažem da vi zapravo već imate sve što je potrebno da vaše dijete zavoli učenje i razvije vještine za učenje koje su mu potrebne da u školi bude i uspješno.

Pronađi podršku i savjete putem e-maila i prati nove teme iz obrazovanja:

Ne postoje djeca koja ne mogu voljeti učenje. Postoje samo djeca koja nemaju razvijene vještine za učenje.

ZAŠTO CLIO?
clios dreams edukacije i ilustracije
clios dreams edukacije i ilustracije

Još kao djevojčica obožavala sam knjige, crtanje, čitanje i maštanje. Za mene je škola uvijek bila sigurno mjesto, mjesto gdje rat prestaje, odrasli znaju što i zašto treba napraviti i mjesto na kojemu vrijede pravila koja stvaraju bolji svijet.

Svijet kulture, učenja, podržavanja i uključenosti.

Učenje i škola mogu za djecu biti novi prozor u svijet, svijet u kojemu mogu istraživati, razvijati se, napredovati i stvarati bolju budućnost, za sebe i za druge. Unatoč tome što školski sustav zna ponekad gušiti znatiželju i prirodnu ljubav prema učenju, odrasle osobe koje su u kontaktu s njima mogu učiniti mnogo da se ta iskra i poriv za učenjem ne ugase kako bi djeca doista ostvarivala svoje potencijale. Clio projekt posvećen je upravo tome. Educiranjem odraslih koji su u kontaktu s djecom i razvijanjem vještina kod djece kako bi razvili sve one vještine za učenje koje su im potrebne da uspiju u onome što im zaista nešto znači. Inspirativne priče i ilustracije tu su i kao mali podsjetnik na te velike vrijednosti.

Clio ilustracije povijesnih i književnih ličnosti su:

  • porukom i izgledom prilagođene djeci

  • podsjećaju djecu svakodnevno na važne životne vrijednosti

  • potiču znatiželju

  • inspiriraju

  • imaju estetsku, emotivnu i edukativnu vrijednost

  • tiskane na profesionalnom visokokvalitetnom polusjajnom ili premium mat papiru

  • nastaju na temelju neke povijesne fotografije, skicu ručno izrađujem, a zatim digitalno oblikujem i odabirem edukativni tekst ili poruku

  • tekst se može personalizirati

  • uz narudžbu iz kolekcija povijesnih i književnih ličnosti stiže kao dio kompleta jedna ilustracija na 220 gr običnom kvalitetnom A3 papiru po vašem odabiru klikom u izborniku prilikom kupnje